top of page

Wed, Jan 24

|

Webinar

Webinar: Tips til vandreture på 7.000 klippeøer nord for Göteborg

Få tips til flotte vandreture 4 timer fra København, når dansk-svenske Maria Mellander afholder webinar!

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Webinar: Tips til vandreture på 7.000 klippeøer nord for Göteborg
Webinar: Tips til vandreture på 7.000 klippeøer nord for Göteborg

Time & Location

Jan 24, 2024, 7:30 PM – 9:00 PM

Webinar

Guests

About the event

Når man rejser og skifter de vante omgivelser ud med nye, får man nye indtryk og man kan slappe af på en anden måde end derhjemme. Nogle gange behøver man ikke rejse så langt for at få den effekt. Nye anderledes landskaber kan gøre tricket - og her kan den vestsvenske skærgård være et godt bud med 7.000 klippeøer inden for 4 timers kørsel fra København.

Her er flot natur, gode stier, unikke klippelandskaber og smukke udsigter til Skagerrak og øerne omkring. De hyggelige fiskerlejer giver den særlige svenske skærgårds-idyl, der kun findes lige dér! Selvom området er det mest populære rejsemål i Sverige blandt svenskerne selv, så er området imidlertid stadig ukendt for mange danskere.

Få tips til at komme afsted til de bedste vandre-øer langs den svenske vestkyst, når dansk-svenske Maria Mellander deler sine tips til ture til dette webinar. Maria kender de bedste lokale vandreruter, og har tilbragt hver sommer i 33 år i familiens sommerhus i skærgården og startede eget vandrefirma Happy Hike i 2020, hvor hun laver ture deroppe. I 2023 udgav hun den første danske vandreguide til den vestsvenske skærgård med hendes 17 bedste ruter til området, som du kan købe på www.happyhike.dk

Til foredraget får du tips til: - Hvilke øer og ruter man skal vælge til en weekendtur eller sommerferie - Hvor der er godt at bo – hotel i fiskeleje, shelters på bilfri øer eller den traditionelle svenske sommarstuga? -Derudover hører du om områdets danske forbindelse - hvordan Marstrand ved Göteborg blev erobret af Tordenskjolds soldater - Og endelig hvordan man kommer med til midsommar, kräftskiva og hummerpremiär!

Vi ses online!

Share this event

bottom of page